Investitor:

Kada smo 2007. godine osnovali Rapid Invest, vodili smo se graditeljskom vizijom čiji je cilj bio da izgradimo najkvalitenije stambene i najsavremenije poslovne objekte ne samo u Novom Sadu.

Danas, posle više od 20 realizovanih projekata, možemo da kažemo da smo ovaj cilj ostvarili pre svega zahvaljujući poštovanju 3 stuba poslovanja koja smo definisali u samom početku, a to su:
  • Kvalitet

  • Poverenje

  • Tačnost

Rapid Invest je kompanija koja poverenje svojih kupaca gradi ne samo kroz poštovanje rokova i dogovora, već i time što svojim kupcima nudi kvalitet koji se prepoznaje u detaljima, premijum materijalima, najsavemenijoj opremi i rešenjima koja odgovaraju zahtevima današnjeg vremena, ali i budućih generacija.

Poštujemo vaše zahteve, osluškujemo želje i predloge, zajedno tražimo najbolja rešenja.

Želimo da, kada za 30 godina uđete u svoj stan ili poslovni prostor, i tada budete sigurni da ste doneli najbolju odluku i da ste pametno uložili svoj novac.

Verujemo da će i buduće generacije, kao što ste i vi, BITI PONOSNE NA SVOJ IZBOR.

Dokaz da ste prepoznali našu želju i kvalitet i da ste nam poklonili poverenje je i to što više od 75% kupaca do nas dolazi na osnovu preporuke!

Ako i vi odlučite da postanete deo Rapid Invest porodice, kod nas možete da očekujete pomoć prilikom kupovine i saradnju tokom realizacije projekta.

Zajedno sa vama pratimo tok izgradnje: organizujemo Showroom prezentacije tokom kojih možete da steknete uvid u proces gradnje, slušamo vaše želje i očekivanja, zajedno biramo materijale i opremu i na taj način vam dajemo priliku da utičete na važne detalje u svom budućem životnom prostoru.

Obezbeđujemo vam besplatnu pravnu pomoć, izrađujemo predlog ugovora, sarađujemo sa vama i vašim advokatima, olakšavamo i ubrzavamo komunikaciju sa bankama, pomažemo prilikom zakazivanja kod notara, pružamo asistenciju tokom svih administrativnih procedura.

Više o investitoru

© 2024 Novella Business & Residence. All rights reserved.

Desing & development Aspect Communications