aktuelno

13 - mar - 2024

Lamela B3 - stanovi dostupni za rezervaciju!


Nakon velikog interesovanja za stanove u B1 i B2 lameli unutar Novella kompleksa, omogućene su i rezervacije u stambenom objektu B3 koji se nalazi u istočnom delu kompleksa.

U B3 lameli je smešteno ukupno 90 stanova svih struktura, od dvosobnih stanova površine od 42 do 60m2, trosobnih stanova od 62 do 75m2 do prostranih četvorosobnih, petosobnih i duplex stanova, kao i penthausa na poslednjem osmom spratu objekta.

U prizemlju objekta su projektom predviđeni lokali različite namene.

Lamela B3 se nalazi paralelno uz ulicu Bogdana Šuputa, i okrenuta je ka dvorištu i ka centru grada kao i ka severozapadu i Fruškoj gori.

Poput objekata B1 i B2, i u ovom objektu su svi stanovi opremljeni aluminijujmskom stolarijom, a velike staklene površine daju puno dnevne svetlosti i prostor čine otvorenijim. Niski parapeti (60 cm) i veliki stakleni portali u svim dnevnim boravcima omogućavaju uživanje u fantastičnim vizurama ka panorami grada, dvorišnoj strani i ka Fruškoj gori.

Posebno skrećemo pažnju na stanove na 8. spratu koji imaju visinu od 3.2m, a opremljeni su i kliznim portalima, podnim grejanjem, kao i smart sistemom upravljanja uređajima u domaćinstvu.

Više o investitoru

© 2024 Novella Business & Residence. All rights reserved.

Desing & development Aspect Communications