aktuelno

05 - apr - 2024

Konkurs za dizajn enterijera ekskluzivnog dupleksa u Novelli

Građevinska kompanija i investitor kompleksa Novella Business & Residence - Rapid Invest, u saradnji sa Departmanom za arhitekturu i urbanizam Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, raspisala je Konkurs za idejno rešenje dizajna enterijera dupleksa od 250m² u Novella kompleksu. Rok za dostavljanje idejnih rešenja je 1. jun 2024. godine, a poslednji dan za preuzimanje konkursne dokumentacije je 1. maj.

Konkurs je namenjen mladim arhitektama sa ciljem da im pruži priliku da pokažu svoj stručni i kreativni potencijal. Pored toga, cilj je da se dođe do optimalnih rešenja za stan u savremenom, luksuznom i energetski efikasnom kompleksu kakav je Novella Business & Residence koji se gradi u Novom Sadu.

Ukupni nagradi fond iznosi 650.000 dinara, i biće raspoređen na tri nagrade:

- 1. nagrada - 350.000 RSD i promocija na websajtu i društvenim mrežama kompleksa Novella, kao i na kanalima medijskih partnera
- 2. nagrada - 200.000 RSD i promocija na websajtu i društvenim mrežama kompleksa Novella
- 3. nagrada - 100.000 RSD i promocija na websajtu i društvenim mrežama kompleksa Novella

Stan koji je predmet ovog konkursa jedan je od najeskluzivnijih u Novella kompleksu - u pitanju je nekretnina na dva nivoa, smeštena na šestom i sedmom spratu, ukupne površine od 250m² sa otvorenim staklenim portalima ka Fruškoj Gori.

Žiri konkursa čine profesorka Fakulteta tehničkih nauka i direktorka Departmana za arhitekturu i urbanizam Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu Jelena Atanacković Jeličić, direktorka kompanije Arhi.pro (projektanta kompleksa Novella) Anja Ivana Milić i izvršni direktor kompanije Rapid Invest Bojan Baturan.

Rezultati konkursa biće objavljeni do 15. juna.

Detaljne informacije o konkursu su dostupne na stranici www.novella.rs/konkurs.
Konkursna dokumentacija i dodatna pitanja mogu se dobiti na e-mail: konkurs@novella.rs.


Više o investitoru

© 2024 Novella Business & Residence. All rights reserved.

Desing & development Aspect Communications