aktuelno

17 - apr - 2024

Konferencija ARCHYENERGY: Novella kao primer inovativnog i energetski efikasnog poslovno-stambenog kompleksa

Početkom aprila, u Novom Sadu je održana regionalna konferencija o zelenoj i energetski efikasnoj gradnji - ArchyEnergy. Događaj pod naslovom "Zelena arhitektura za održivu energetsku budućnost", okupio je arhitekte, građevinske stručnjake i inovatore, predstavnike javnog i poslovnog sektora i mnoge drug tokom trajanja događaja u Master centru novosadskog Sajma.

Tema prvog panela konferencije bio je kompleks Novella Business & Residence - primer modernog, energetski efikasnog projekta koji donosi čitav niz najsavremenijih rešenja za stanare i poslovne korisnike.

Učesnici konferencije su istakli da Novella, zahvaljući organizaciji prostora, primenjenim inovativnim rešenjima i brojnim sadržajima unutar kompleksa, olakšava svakodnevni život i rad, prilagođavajući se potrebama savremenog društva i omogućavajući poslovno-privatni balans u vremenu koje dolazi.

Uz to, stručnjaci u oblasti arhitekture i energetske efikasnosti nepodeljenog su mišljenja da kompleks Novella budućim stanarima pruža komforno i prijatno okruženje za život i rad, s obzirom na zelene površine u unutrašnjem dvorištu, solarne panele, punjače za električna vozila i pametne klupe i sliče sadržaje.

Konferencija ArchyEnergy okupila je stručnjake iz arhitekture i građevinarstva koji su govorili o trendovima u zelenoj izgradnji, o pametnim rešenjima i automatizaciji savremene arhitekture, uz predstavljanje zelenih materijala, prozora, vrata, stakla i fasada kao ključnih elemenata energetske efikasnosti.

Više o događaju pročitajte ovde.

Kako je sve izgledalo pogledajte na Yoputube kanalu organizatora:

Više o investitoru

© 2024 Novella Business & Residence. All rights reserved.

Desing & development Aspect Communications