aktuelno

10 - jun - 2024

Za novu dimenziju luksuza u Novom Sadu

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo saradnju između RAPID INVEST-a i kompanije Energy Net koja zastupa renomirani španski brend PORCELANOSA - globalnog lidera u domenu keramike i sanitarne opreme.

Dizajn i udobnost doma opremljenog proizvodima širokog spektra Porcelanosa grupe garantuje modernost, funkcionalnost, eleganciju, kvalitet I dugotrajnost kao bitan faktor održivog stila življenja, što je od velikog značaja za obe partnerske kompanije.

Kupci stanova u Novella Business & Residence kompleksu imaju mogućnost da personalizuju svoj životni prostor izborom neke od ponudjenih opcija iz Home Concept Porcelanosa portfolija.

Lavabo Noken


Rapid Invest je tokom prošle godine započeo izgradnju ekskluzivnog stambenog kompleksa Novella, projekta koji obećava da će redefinisati standarde luksuznog stanovanja ne samo u Novom Sadu i Srbiji. Novella je pažljivo projektovana i dizajnirana kako bi ponudila savremeni stil života, kombinaciju modernog dizajna, funkcionalnosti i neuporedivog komfora sa najsavremenijim tehnološkim rešenjima koja ovu viziju čine mogućom.

U želji da budućim stanarima pružimo samo najbolje, odlučili smo se za saradnju sa kompanijom Energy Net i brendom Porcelanosa, čiji će proizvodi biti integralni deo enterijera našeg kompleksa, pružajući dodatni nivo luksuza i sofisticiranosti.

Neptune slim tušNOVELLA & PORCELANOSA donose:

1. Vrhunski kvalitet: Proizvodi iz Home Concept Porcelanosa programa su izrađeni od najkvalitetnijih materijala, garantujući dugotrajnost i izdržljivost.
2. Estetsku privlačnost: Elegantni dizajni i širok spektar stilova koji omogućavaju personalizaciju prostora, zadovoljavajući različite ukuse i preferencije.
3. Inovativna Rešenja:: Napredna tehnologija osigurava visoke standarde u svakodnevnom korišćenju, jednostavnost održavanja i ekološku održivost.


Saradnja između poslovno-stambenog kompleksa NOVELLA i brenda PORCELANOSA predstavlja spoj dve vizije posvećene stvaranju prostora koji nadmašuju očekivanja i podižu lestvicu kada je reč o vrhunskom komforu i luksuzu.

Fontana matt


Sa ovim partnerstvom, naš stambeni kompleks u Novom Sadu ne samo da će biti mesto za život, već i pravi dom koji odražava jedinstven spoj estetike i funkcionalnosti. Radujemo se što ćemo zajedno postaviti nove standarde u luksuznom stanovanju i ponuditi našim kupcima ekskluzivno i moderno životno iskustvo.

Mombassa white

Više o investitoru

© 2024 Novella Business & Residence. All rights reserved.

Desing & development Aspect Communications