aktuelno

17 - jun - 2024

Nagrađeni radovi na konkursu za dizajn enterijera ekskluzivnog dupleks stana u kompleksu Novella

I nagrada i novčani iznos od 350.000 RSD
Šifra rada 7654321 (autori Luka Vujović i Slavica Nikolčić)

II nagrada i novčani iznos od 200.000 RSD
Šifra rada: IT83161 (autori: Tamara Vićović i Igor Đurović)

Dve ravnopravne III nagrade i novčani iznos od po 50.000 RSD
Šifra rada: KK16226 (autori: Velizar Kolarski i Nikola Kovačević)
Šifra rada: MVR6871 (autori: Valentina Gojković, Marina Petrović i Ratko Bućić)

(Klikom na Šifre radova možete preuzeti nagrađena rešenja.)


Sa velikim zadovoljstvom objavljujemo uspešan završetak konkursa za dizajn enterijera ekskluzivnog dupleks stana u kompleksu Novella Business & Residence. Konkurs je izazvao veliko interesovanje i svi pristigli radovi su pokazali visok nivo kreativnosti i inovacije među mladim stručnjacima u oblasti arhitekture i dizajna enterijera.

Interesovanje za konkursni materijal je pokazalo preko 200 autora, od čega je 55 timova poslalo svoje radove, svaki sa jedinstvenom vizijom i pristupom dizajnu enterijera.

Stručni žiri, u sastavu:
- Dr Jelena Atanacković-Jeličić, redovna profesorka, direktorka Departmana za arhitekturu i urbanizam Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu
- MArch Anja Ivana Milić, direktorka kompanije Arhi.pro, projektanta kompleksa Novella
- Bojan Baturan, izvršni direktor kompanije Rapid Invest
je nakon pažljivog razmatranja i ocenjivanja, izabrao najbolje radove koji pokazuju autentičan autorski pristup uz izuzetnu dozu kreativnosti, funkcionalnosti i estetike i poštovanje zadatih kriterijuma i uslova konkursa.

Želimo da se zahvalimo svim učesnicima na njihovom trudu i inspirativnim radovima, kao i našim partnerima sa Departmana za arhitekturu, Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, koji su podržali ovaj konkurs.

Verujemo da su svi učesnici, bez obzira na plasman, stekli dragoceno iskustvo i da će nastaviti da unapređuju svoje veštine i karijere. Ovaj konkurs je još jednom pokazao da mladi arhitekti imaju potencijal da značajno doprinesu razvoju savremene arhitekture i dizajna.

Čestitamo pobednicima i radujemo se budućoj saradnji na projektima koji će obogatiti našu zajednicu i doneti nove vizije i rešenja u projektovanju stambenih prostora.

Pogledajte uslove i sve detalje o Novella konkursu ovde.

Više o investitoru

© 2024 Novella Business & Residence. All rights reserved.

Desing & development Aspect Communications